Aflysning af sommerfest

Kære beboere i Højvangen,


Vi har desværre måtte aflyse sommerfesten i år pga. for få tilmeldinger.
Jer der har betalt via MobilePay har fået tilbagebetalt beløbet.

Vi håber på større tilslutning til næste år 😊 🎉🎈🥳

Hilsen
Festudvalget

Karlslunde Centervej spærres

Kommunen har fredag formiddag på deres website og Facebook-side meddelt, at Karlslunde Centervej spærres fra nytår og frem til sommer.

Banedanmark havde ellers oprindeligt regnet med, at de kunne holde 1 spor åbent med lysregulering (som nu).

Bestyrelsen har kontaktet kommunen og gjort opmærksom på, at det vil medføre behov for lysregulering i krydset Karlslunde Mosevej/Karlslunde Landevej – samt at kommunen skal være opmærksom på, at Banedanmark ikke spærrer Karlslunde Mosevej af mens Karlslunde Centervej er spærret. Vi afventer deres tilbagemelding på dette.

Lige efter nytår bliver Karlslunde Centervej spærret, mens Banedanmark bygger en ny bro i området. I stedet kan bilister…

Opslået af Greve Kommune på 17. december 2015

Uhensigtsmæssig parkering og storskrald

Bestyrelsen har fra flere medlemmer modtaget henvendelser vedrørende parkering på vejene.

Derfor vil bestyrelsen hermed henstille til, at al parkering foregår i egen carport/indkørsel eller på foreningens mange p-pladser. Vi har kunnet konstatere, at biler og varebiler flere steder på foreningens vejområde holder uhensigtsmæssigt, at de enten holder i vejen for at naboer nemt kan komme ud fra deres carport – eller holder så tæt, at beredskabet (brandbiler, ambulancer m.v.) vil have problemer med at komme forbi uden at ridse biler og rive sidespejle af.

Derudover er der jævnligt medlemmer, der stiller storskrald ud lang tid før afhentningsdagen. Storskrald må først sættes ud til vejen aftenen inden afhentning. Har man brug for flere dage til at samle sit storskrald sammen, må man opbevare det midlertidigt i sit skur. Se også mere om renovation her på siden under Information.

Sommerfest aflyst

Sommerfesten må desværre aflyses i år grundet manglende tilmeldinger.

De der allerede har betalt, vil få tilbagebetalt beløbet.

Venlig hilsen

Festudvalget

Indbetalingsfrist 30. juni

Husk at indbetalingsfristen for kontingent for 2015 er på tirsdag d. 30. juni 2015. Ved for sen indbetaling tillægges gebyr og renter jf. vedtægternes §8 stk. 3.

Har du mistet dit girokort, så kontakt bestyrelsen straks på info@hojvangen.dk for at få din indbetalingslinje.

Venlig hilsen
Bestyrelsen og kassererne

Girokort, +75

Vi er begyndt at modtage de første indbetalinger allerede, og det er dejligt når der indbetales i god tid.

Imidlertid er nogen af dem indbetalt med kode +71< i stedet for kode +75<.  Vi får ikke lige så meget information med, når denne benyttes. Så vær venlig at kontrollere, at kodelinjen indtastes præcis som den står. Det letter arbejdet med at parre indbetalingerne med husnumre (og I undgår rykkere).

Venlig hilsen
Bestyrelsen og kassererne

Forum er vendt tilbage

G/F Højvangen forum er nu tilbage igen på den nye web-platform.

Har du tidligere haft et brugernavn, vil dette stadig eksistere – men adgangskoden skal dog nulstilles. Det gør du ved at gå til dette link.

Vil du gerne registrere dig som ny bruger, skal du gå via dette link. Her skal du bl.a. angive din adresse i Højvangen samt løse en let spamtest. Dette skyldes, at der tidligere har været mange spam-robotter, der har registreret sig som brugere.

Hvis du har problemer med at nulstille dit kodeord eller registrere dig som brugere, kan du sende en mail til admin@hojvangen.dk. Husk at nævne din adresse i mailen.

Har du tidligere været tilmeldt notifikationsmails, når der er nyt i forum, skal du tilmelde dig på ny. Det gør du under de enkelte kategorier ved at trykke “Tilmeld” øverst oppe.

Ny hjemmeside

Foreningens hjemmeside er blevet opdateret, og der kan i den forbindelse mangle nogle oplysninger.  Alt skulle gerne blive overflyttet lidt efter lidt.

Søger du noget specifikt, så kontakt admin@hojvangen.dk